Termografi för bygganalys

Bristfällig isolering, fukt och läckor i byggnadens klimatskal medför höga kostnader för ägare av kommersiella fastigheter och bostadshus. En värmekamera kan hjälpa dig att snabbt se var energieffektiviteten kan förbättras.

Building Insulation Issues on a House Facade Causing Severe Energy Losses

Värmebilden visar isoleringsproblem på en husfasad som orsakar allvarliga energiförluster.

Värmekameror gör det enkelt att förbättra energieffektiviteten och utföra begränsade reparationer som stör verksamheten så litet som möjligt.

FLIR:s värmekameror visar dig omedelbart vad som är vått och vad som är torrt. Värmekameror kan hjälpa till att hitta problemkällor utan stora ingrepp. FLIR:s värmekameror är favoriter bland byggexperter för snabb, tillförlitlig och exakt bygganalys av alla typer av byggnadsproblem.

FLIR erbjuder också utbildning i bygganalys med värmekamera.

Värmekamera för bygginspektion:

FLIR värmekamera C-serien | FLIR Systems  

NYA FLIR C-serien

Professionella värmebilder direkt i fickan

 

FLIR C-serien är världens första fullutrustade värmekamera i fickstorlek konstruerad för byggbranschen. Använd den för att hitta energispill, strukturdefekter, stopp i rörledningar, HVAC-problem och andra problem.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror Ex-serien | FLIR Systems  

FLIR Ex-serien

Med värmebilder, synliga bilder och MSX®-bilder

 

Bara FLIRs E4 till och med E8, som är lättare att hantera än en smartphone, erbjuder prisvärd och enastående valbarhet för både nyblivna termografer och branschproffs. Från under 1 000 USD.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror Exx-serien | FLIR Systems  

Nya FLIR serie Exx

Avancerade värmekameror

 

FLIR har omdesignat Exx-serien uppifrån och ned för att ge bästa tänkbara prestanda, upplösning och känslighet i segmentet för handhållna värmekameror med pistolgrepp.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror T-serien | FLIR Systems  

FLIRs T-serie

Professionella värmekameror

 

Kameror i T-serien har överlägsen känslighet, hög upplösning och bildskärpan hos UltraMax® och MSX®, så att du kan hitta läckor och fel i byggnader snabbt och lätt. Med ergonomisk design och anpassningar som passar dina behov är kamerorna i T-serien de ultimata verktygen för din arbetsdag.

UTFORSKA  

FLIR test- och mätinstrument | FLIR Systems  

FLIR test- och mätinstrument

 

FLIR är med sina 50 år i branschen världens största leverantör av teknik för termisk bildbehandling till kunder inom näringsliv, regering och militär. Nu presenterar företaget en ny serie med test- och mätprodukter som har samma innovationskraft, kvalitet och tillförlitlighet som alla våra produkter.

UTFORSKA  

FLIR-drönarsats för inspektion | FLIR Systems  

FLIR-drönarsats för inspektion

Flygfärdiga UAS för värmebilder via drönare

 

FLIR:s nya drönarsatser för inspektion av byggnader gör att du kan ta radiometriska bilder av tak och andra byggnadsstrukturer snabbare, enklare och säkrare än någonsin tidigare.

UTFORSKA