Termografi för inspektion av värme, ventilation, luftkonditionering och rör

För att maximera energieffektiviteten för ett hus måste en metod som tar hänsyn till hela byggnaden användas. Inomhusmiljön kan påverkas av bristfällig isolering, dåligt isolerade fönster och dörrar, undermålig eller dåligt isolerade ventilationstrummor, läckande rör eller andra rörproblem relaterade till värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem.

Hotspots in Ceiling Heating System

En inspektion av ett takvärmesystem visar flera överhettade ytor.

Se helheten

En värmekamera är ett praktiskt verktyg som hjälper byggproffs att se helheten. Med FLIR:s värmekameror för byggare är det enkelt att skanna en hel byggnad och se sambandet mellan värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem, klimatskalet och problem med rörledningar.

FLIR:s värmekameror ger dig avancerade funktioner som hjälper dig att se hur, när och var energibesparande lösningar kan implementeras. Från att fastställa isoleringseffektivitet till att diagnostisera felaktigt installerade ventilationskanaler kan en FLIR-värmekamera underlätta ditt arbete från början till slut.

Värmekamera för bygginspektion:

FLIR värmekamera C-serien | FLIR Systems  

NYA FLIR C-serien

Professionella värmebilder direkt i fickan

 

FLIR C-serien är världens första fullutrustade värmekamera i fickstorlek konstruerad för byggbranschen. Använd den för att hitta energispill, strukturdefekter, stopp i rörledningar, HVAC-problem och andra problem.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror Ex-serien | FLIR Systems  

FLIR Ex-serien

Med värmebilder, synliga bilder och MSX®-bilder

 

Bara FLIRs E4 till och med E8, som är lättare att hantera än en smartphone, erbjuder prisvärd och enastående valbarhet för både nyblivna termografer och branschproffs. Från under 1 000 USD.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror Exx-serien | FLIR Systems  

Nya FLIR serie Exx

Avancerade värmekameror

 

FLIR har omdesignat Exx-serien uppifrån och ned för att ge bästa tänkbara prestanda, upplösning och känslighet i segmentet för handhållna värmekameror med pistolgrepp.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror T-serien | FLIR Systems  

FLIRs T-serie

Professionella värmekameror

 

Kameror i T-serien har överlägsen känslighet, hög upplösning och bildskärpan hos UltraMax® och MSX®, så att du kan hitta läckor och fel i byggnader snabbt och lätt. Med ergonomisk design och anpassningar som passar dina behov är kamerorna i T-serien de ultimata verktygen för din arbetsdag.

UTFORSKA  

FLIR test- och mätinstrument | FLIR Systems  

FLIR test- och mätinstrument

 

FLIR är med sina 50 år i branschen världens största leverantör av teknik för termisk bildbehandling till kunder inom näringsliv, regering och militär. Nu presenterar företaget en ny serie med test- och mätprodukter som har samma innovationskraft, kvalitet och tillförlitlighet som alla våra produkter.

UTFORSKA  

FLIR-drönarsats för inspektion | FLIR Systems  

FLIR-drönarsats för inspektion

Flygfärdiga UAS för värmebilder via drönare

 

FLIR:s nya drönarsatser för inspektion av byggnader gör att du kan ta radiometriska bilder av tak och andra byggnadsstrukturer snabbare, enklare och säkrare än någonsin tidigare.

UTFORSKA