Termografi innan restaurering

Oavsett om du behöver renovera en byggnad som utsatts för fukt, mögel eller brand kommer du att uppskatta att ha tillgång till så mycket information som möjligt. Försäkringsbolag måste snabbt få information för att kunna börja behandla en skadeanmälan. Dina kunder behöver information så att de kan få sin fastighet renoverad. Och som konsult behöver du information som gör din offert och rapportering problemfri.

 

FLIR:s värmekameror förenklar ditt arbete

Deteriorated Roof

På värmebilden framträder de skadade delarna av taket tydligt vid inspektionen.

Från början till slut kan FLIR:s värmekameror hjälpa dig att förenkla ditt reparations- och åtgärdsarbete. Avancerade funktioner hjälper dig att snabbt skanna stora områden för att utvärdera vad som bör renoveras. En värmekamera hjälper dig att lokalisera och avgränsa en vattenläcka, hitta fukt under ytan och dokumentera med exakthet och säkerhet.

Enkel rapportering

Restaureringsproffs som har fullt upp kan snabba på inspektionerna med de automatiserade daggpunkts- och fuktlarmen. Rapporteringen är också lättvindig tack vare att FLIR-kameran inkluderar programvara som stöder mallar, stavningskontroll och enkel konvertering av rapporter och bilder till PDF-format så att du utan problem kan skicka dem via e-post.

Värmekamera för bygginspektion:

FLIR värmekamera C-serien | FLIR Systems  

NYA FLIR C-serien

Professionella värmebilder direkt i fickan

 

FLIR C-serien är världens första fullutrustade värmekamera i fickstorlek konstruerad för byggbranschen. Använd den för att hitta energispill, strukturdefekter, stopp i rörledningar, HVAC-problem och andra problem.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror Ex-serien | FLIR Systems  

FLIR Ex-serien

Med värmebilder, synliga bilder och MSX®-bilder

 

Bara FLIRs E4 till och med E8, som är lättare att hantera än en smartphone, erbjuder prisvärd och enastående valbarhet för både nyblivna termografer och branschproffs. Från under 1 000 USD.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror Exx-serien | FLIR Systems  

Nya FLIR serie Exx

Avancerade värmekameror

 

FLIR har omdesignat Exx-serien uppifrån och ned för att ge bästa tänkbara prestanda, upplösning och känslighet i segmentet för handhållna värmekameror med pistolgrepp.

UTFORSKA  

FLIR värmekameror T-serien | FLIR Systems  

FLIRs T-serie

Professionella värmekameror

 

Kameror i T-serien har överlägsen känslighet, hög upplösning och bildskärpan hos UltraMax® och MSX®, så att du kan hitta läckor och fel i byggnader snabbt och lätt. Med ergonomisk design och anpassningar som passar dina behov är kamerorna i T-serien de ultimata verktygen för din arbetsdag.

UTFORSKA  

FLIR test- och mätinstrument | FLIR Systems  

FLIR test- och mätinstrument

 

FLIR är med sina 50 år i branschen världens största leverantör av teknik för termisk bildbehandling till kunder inom näringsliv, regering och militär. Nu presenterar företaget en ny serie med test- och mätprodukter som har samma innovationskraft, kvalitet och tillförlitlighet som alla våra produkter.

UTFORSKA  

FLIR-drönarsats för inspektion | FLIR Systems  

FLIR-drönarsats för inspektion

Flygfärdiga UAS för värmebilder via drönare

 

FLIR:s nya drönarsatser för inspektion av byggnader gör att du kan ta radiometriska bilder av tak och andra byggnadsstrukturer snabbare, enklare och säkrare än någonsin tidigare.

UTFORSKA