• Undvik kostsamma driftstopp och förlorad produktionstid
 

Avancerade värmekameror för elektriska och mekaniska tillämpningar

Det krävs rätt verktyg för att snabbt kunna identifiera potentiella fel i en elektrisk eller mekanisk miljö, i synnerhet eftersom många av dessa komponenter är omöjliga att komma åt. Det är därför de avancerade värmekamerorna i nya FLIR Exx-serien har överlägsen upplösning, exakt laserdriven autofokus samt möjlighet att byta objektiv – så att du kan undersöka varje liten komponent i ett system och därmed undvika kostsamma driftstopp.

 

Bättre tillförlitlighet i fabriken

Kamerorna i Exx-serien har laserdriven autofokus och en ursprunglig upplösning på upp till 464 x 348 för exakt identifiering av överhettningar, så att du kan hitta potentiella problemområden innan fel som orsakar kostsamma driftstopp uppstår.

 

Bättre säkerhet i fabriken

Kamerorna i Exx-serien ger mycket exakt temperaturmätning som gör det enklare att direkt hitta defekta komponenter som kan orsaka eldsvåda eller utgöra andra säkerhetsrisker. Tekniker för bildförbättring som FLIR:s patenterade MSX® gör det enkelt att hitta svagheter i systemet innan de utvecklas till allvarliga problem.

 

Se problem tydligt

Den tydliga LCD-displayen på fyra tum är synlig från en vinkel på 160°. Utbytbar optik med automatisk kalibrering med objektivet – så att du enkelt kan ansluta ett teleobjektiv för mätning på längre avstånd eller skapa ett snävare synfält för objekt på närmare håll.

Modeller FLIR Exx-serien

FLIR E75

FLIR E75 har den känslighet och upplösning som krävs för att hitta problem och dolda defekter – även på avstånd.

LÄS MER  

FLIR E85

FLIR E85 har mängder av effektiva funktioner, ett brett temperaturintervall och mätområde på skärmen (m2 eller ft2).

LÄS MER  

FLIR E95

FLIR E95 har samma funktioner som E75 och E85, plus upp till 161 472 punkter för temperaturmätning.

LÄS MER  

LETAR DU EFTER KAMERORNA E40, E50 OCH E60?

KLICKA HÄR