Programvara och mobilappar för FLIR värmekameror

FLIR arbetar hårt för att öka effektiviteten och produktiviteten hos alla våra värmekamera-användare, genom att tillhandahålla den mest professionella kombinationen av kamera och programvara.  

Oavsett om du använder din utrustning för förebyggande underhåll, forskning och utveckling eller maskininspektion, finns det ett speciellt programvarupaket.

FLIR mobilappar och online-verktyg

FLIR Tools Mobile  

App FLIR Tools Mobile för Android, Apple och Amazon Kindle mobilenheter

FLIR leder vägen med modern WiFi-anslutning till Apple och Android mobilenheter. Ladda bara ned appen FLIR Tools Mobile från App Store, Google Play eller Amazon Appstore för Android, så är du redo att spela in och spela upp livevideo och stillbilder från valda IR-kameror från FLIR.

FLIR WebViewer  

FLIR WebViewer

FLIR WebViewer är ett intuitivt och lättanvänt online-verktyg för utvärdering av infraröda bilder.


Generell programvara från FLIR

 
Programvara FLIR Tools  

Programvara FLIR Tools för PC och nu för Mac OS!

FLIR Tools är en programsvit avsedd speciellt att ge ett enkelt sätt att skapa inspektionsrapporter på PC och nu på Mac Pro, MacBook eller Mac mini. Ladda ned gratis

Ikon FLIR Tools+   

NYHET! Programvara FLIR Tools+

Utöver alla de vanliga programvarufunktionerna i FLIR Tools ger FLIR Tools+ en utökad uppsättning branschledande verktyg för att generera mer omfattande forskningsrapporter och rapporter från inspektion med värmekamera.Prova kostnadsfritt

Programvara FLIR Reporter  

Programvara FLIR Reporter Pro

FLIR Reporter Pro är ett kraftfullt men lättanvänt verktyg för generering av omfattande och professionella inspektionsrapporter. Prova kostnadsfritt

FLIR IR Camera Player  

FLIR IR Camera Player

FLIR IR Camera Player är en PC-baserad fjärrkontroll och visningsenhet, för användning med kameror från FLIR Systems. Ladda ned gratis


FLIR programvara för forskning och utveckling

 
Programvara FLIR ExaminIR  

Programvara FLIR ResearchIR

FLIR ResearchIR är ett kraftfullt och lättanvänt program för termisk analys, som kan användas för styrning av kamerasystem, snabb dataregistrering, analys i såväl realtid som av sparade filer, samt för rapportering.


FLIR programvara för automation och OEM

 
Programvara FLIR ThermoVision System Tools and Utilities  

FLIR ThermoVision System Tools and Utilities

Denna programvara medföljer på en CD som hjälpprogram för FLIRs infraröda kameror A6XX och A3XX. Ladda ned gratis

Programvara FLIR ThermoVision SDK  

FLIR ThermoVision SDK

FLIR ThermoVision SDK är en ActiveX-komponent som ger programmerare i Windows Visual Basic/C++ ett verktyg för styrning av FLIR-värmekameror samt för att samla in och manipulera fullständiga radiometriska IR-bilddata.

Programvara FLIR ThermoVision LabVIEW Toolkit  

FLIR ThermoVision LabVIEW Toolkit

FLIR ThermoVision LabVIEW Toolkit är en uppsättning virtuella instrument (VI) för kameror som stöder larm, mätfunktion och I/O-funktionalitet, avsedd att samla in och manipulera fullständiga radiometriska IR-bilddata.