Förbättrar gränssäkerheten med värmeteknik från FLIR

Gränssäkerheten är en viktig del av polisväsendet i sydvästra USA. Lokala, statliga och federala myndigheter arbetar tillsammans för att skydda samhället och hindra narkotikasmuggling. FLIRs handhållna värmekameror har visat sig spela en viktig roll för ingripanden och förbättrar även polisernas säkerhet.

Hidalgo County i New Mexico är ett område med tydlig ”Vilda Västern-prägling” och hårt arbetande invånare. Här finns två spökstäder och den cirka 140 kilometer långa gränsen mot Mexiko. Varje år försöker smugglare föra in tusentals kilo marijuana över gränsen i öknen. Sgt. D.A. Arredondo på Hidalgo County Sheriff’s Department är en av de många som jobbar för att bekämpa smugglingen och han använder FLIRs teknik för att göra det.

 

Sgt. D.A. Arredondo kan med hjälp av sin FLIR-kamera spåra knarksmugglare på upp till tre kilometers avstånd där han står uppe på sin bil.  

Sgt. D.A. Arredondo kan med hjälp av sin FLIR-kamera spåra knarksmugglare på upp till tre kilometers avstånd där han står uppe på sin bil.

Smugglare smyger genom öknen i Hidalgo County i 
New Mexico strax före midnatt.  

Smugglare smyger genom öknen i Hidalgo County i New Mexico strax före midnatt.

 

Hämta denna framgångsberättelse och se hur polismyndigheten med Sgt. Arredondo i spetsen använder sin värmekamera från FLIR för att bekämpa brott och göra USA till en säkrare plats. Gränspatrull.


Hämta hela framgångsberättelsen: